Tekstvak: Kind van gescheiden ouders

Ik zoek hulp voor mijn kind

 

De bij ons aangesloten hulpverleners hebben stuk voor stuk ervaring met het begeleiden van kinderen in echtscheidingssituaties. Wij kunnen hen van harte aanbevelen.

 

Iedereen die bij Kind van Gescheiden Ouders is aangesloten vindt het belangrijk dat uw kind wordt geholpen. Als u deze hulp eigenlijk niet kunt betalen, stuurt u dan een mailtje naar info@kindvangescheidenouders.nl. Elke hulpverlener helpt jaarlijks een paar kinderen zonder daar geld voor te vragen. Als u een korte motivatie mailt, zullen wij kijken of er iemand in uw regio beschikbaar is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil afspraken in het belang van mijn kind.

 

Samen de kinderen opvoeden terwijl je geen partners meer bent, dat is een hele klus. Kind van gescheiden ouders biedt mediationtrajecten waarbij u met een mediator en een kindercoach om tafel zit.

Op deze wijze wordt het belang van het kind centraal gezet en kunt u in een veilige en neutrale setting samen zoeken naar de afspraken die voor u en uw mede-ouder het beste passen. De kosten van zon traject zijn even hoog als een mediationtraject met allen een mediator.

 

Voor informatie bel 0620610349 of mail info@kindvangescheidenouders.nl.

 

 

Tekstvak:      Startpagina
Tekstvak: Contactformulier